Nuffnang Ads

Sunday, May 19, 2013

Too many things to focus~

Greeting all.. Assalamualaikum~

Tugas sebagai Final Year student mmg sesangat la tough.. huhuhuhuhu lebih2 lagi bila kita sepatutnye belajar 4 tahun dipendekkan jd 3 tahun..mmg trsangat la stress n tension (hehehehe)..

This sem ana amik 2 subjek elektif.. Kebiasaannya org kalo da Final sem xde amik subjek elektif ni..tp ana n the geng special skit hahhaa.. ktorg men2 tyme 1st year coz bajet cam sempat nk habiskan sume b4 final sem... so cam miserable la skit.. :(

So hari ni until 31/5 ana ada almost 10 assignments to be done.. huhuhuhu byk x?? byk giler guys..
But I'm glad coz masa ni je la kte nk merasa masa bz as student.. after ni xde nye ad bz dgn kelas ke assignments..presentation bagai.. If amik master pn x busy cam students degree...
So. alhamdulillah~

This final year jugak la nk take as many time yg kita ada dengan kengkawan..after ni..sume da sibuk dgn kerjaya masing2.. nk jumpa sesekali mesti susah..hehehhe

Sbb tu sokongan tu penting..not just family..tp sume yg berjuang dgn kita.. :)
Thanx tikah, ain, syud and tisha heeee




My lovely roomate yg tahan karenah ana selama hampir 3 tahun



This 3 years is beautiful ~
Kalo stress and kind of loss track..take a deep breath... and think everything is just fine. :)
And lastly.. stay calm and peace!!!!!! heeeeeeee

Thank you for reading this entry :)